Faceți căutări pe acest blog

Red Bull BC ONE Romania!!!

Muzică, dans, atmosferă incendiară, adolescenți...într-un cuvînt, nebunie. Toate acestea au avut loc în București sâmbătă, 7 aprilie 2012, când Club Kristal și-a deschis porţile unui eveniment mult aşteptat : Red Bull BC ONE!

16 dintre cei mai buni B-Boy din România, aleşi în urma unei pre-calificări, s-au luptat în scheme și figuri de dans pentru a deveni nu numai campion național la breakdance, ci și sansa de a reprezenta România la calificările zonale pentru Campionatul Mondial de Breakdance Red Bull BC One care vor avea loc în Rusia. Câştigarea etapei naţionale este primul pas către finala mondială care va avea loc în decembrie la Rio de Janeiro, unde cei mai buni 16 B-Boy ai lumii se vor lupta pentru râvnita centură de campion mondial.

Rundele au fost în format 1vs.1 , caștigatorul fiecărei runde avansând către etapa finală. Roxrite (campionul mondial la breakdance en-titre), Ronnie (campionul mondial la breakdance în 2007) și B-Boy Focus au fost cei care au avut dificila misiune de a juriza performanţa B-Boy-ilor români.

Finala mica s-a defașurat între Piciu și Nano, locul 3 revenindu-i în cele din urma lui Piciu.
 Finala mare i-a adus pe acelaşi floor pe Bugy si Franke, colegi de trupă deatltfel, după un battle de câteva minute, victoria revenindu-i lui Franke, un B-Boy foarte tehnic, cu multă atitudine și figuri originale.

În vârsta de 22 de ani, Mihai Marian Octavian aka Franke, vine din Bacău și face parte din trupa locala de breakdance, Freakquency. Și pentru ca fiecărui campion îi sta bine cu o centură pe măsura, am profitat de tradiția românească, iar Franke a primit drept centură un chimir autentic românesc.


Pe lînga battle-urile pline de carisma, atmosfera la Red Bull BC One Cypher România a fost întreţinută de MC K2nel, DJ Raffu, Dragonu & Flou Rege, dar si o demonstraţie inedită a Calușarilor de la Craiova care a reușit sa atragă atenția juriului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu