Faceți căutări pe acest blog

Cine e mai mare si mai mare?

      In urma cu cateva saptamani la Bucuresti, in Piata Constitutiei a avut loc concertul Shakirei. Pentru a doua oara in Bucuresti si in Romania in cadrul turneului ei mondial, Shakira a electrizat intreaga capitala si implicit intreaga Romanie. Desi biletele aveau preturi ce atingeau 370 RON, fanii nu s-au lasat intimidati si au vrut sa o intalneasca pe diva in realitate. Entuziasmul fanilor a fost repede sfaramat, in seara concertului, de o ploaia care a tinut destul de mult si cu aceasta ocazia a intarziat si inceperea concertului cu jumatate de ora, timp in care multi admiratori nici nu au clintit in fata ploii.
      Si cu bune, si cu rele pana la urma concertul si-a urmat cursul mult asteptat iar fanii s-au bucurat de prezenta artistei, in ciuda pneumoniei si frigului.
     Nu la mult timp, a avut loc concertul Innei care, in aceeasi masura cu cel al Shakirei a creat valuri destul de mari printre fanii romani. Dupa cum am precizat mai sus, acesta a fost al doilea concert al Shakirei in Romania; dar stiti ce mi se pare cu adevarat frapant? Oficial, concertul tinut de Inna in Bucuresti este primul concert al artistei in Romania. Pe 17 mai la Arenele Romane au participat in deschiderea concertului Play & Win, apoi Akcent si Alex Velea cu Smiley. Toti acestia fiind artisti foarte cunoscuti si oarecum vechi in domeniu (cel putin mai vechi decat Inna) au eclipsat concertul vedetei pentru noi, "unbelievers-ii", si deasemenea intreaga prestatie a artistei. Macar de aceasta data engleza nu a "ingropat" presupusa pricepere a Innei in fata fanilor.
      Gafele Innei au ajuns şi ele virale pe internet. Într-un interviu acordat unui post maghiar de televiziune, Inna şi-a trădat neajunsurile, ea având unele exprimări stângace în limba engleză.Cu toate acestea, fanii care şi-au exprimat părerile la secţiunea de comentarii i-au luat apărarea, precizând că filmarea este vecheşi că Inna este mult mai pricepută la engleză acum. "Interviul este de acum doi ani... ea recunoaşte că nu ştia să vorbească în engleză, iar acum se descurcă foarte bine", spune un admirator. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu