Faceți căutări pe acest blog

Facebook vs. Messenger

      Cine esti, unde locuieti, esti intr-o relatie sau nu, ce te intereseaza si multe alte informatii cu caracter personal sau mai putin personal (depinde de tine) isi au locul de onoare pe profilul tau de Facebook.
Vrei sa afli ceva despre cineva? Vrei sa iti faci prieteni noi? Toate acestea si multe altele le poti gasi intr-un singur loc: Facebook.
     Cum a ajuns ideea unui student atat de departe, de ce a prins atat de bine la intreaga generatie si ce parere au cei care nu utilizeaza, toate sunt intrebari la care multi dintre noi ar vrea sa afle raspunsul. La prima vedere facebook-ul pare cel putin un fel de Hi5 iar unii il numesc "un hi5 reinventat".

        Fie ca esti de parte Facebook-ului, fie de cea a Messenger-ului cu siguranta esti de partea cuiva. In ziua de astazi tehnologia si comunicarea in general a evoluat atat de mult incat e mai bine sa ai o intalnire online sau sa bei o cafea in Sims decat sa faci acestea si multe alte lucruri in realitate. "Ai un id de mess? " - intrebarea ultimului deceniu intalnita la fiecare pas, in fiecare moment in care intalneai pe cineva nou; o intrebare care acum a degenerat in - "Ai un id de Facebook?".
      Fie ca e vorba de smartphone sau tableta, utilizatorii au cel putin unul din cele 2 programe instalate (de cele mai multe ori amandoua) pentru a putea fi online, la curent cu orice modificare. Am devenit atat de dependenti de tehnologie si tot ce o inconjoara incat am uitat sa socializam. Ceea ce e si mai rau este faptul ca asta invata copii nostri de la noi si ai lor de la ei iar tot ce ramane in urma sunt niste biti care se prea poate sa se piarda pentru totdeauna la o apasare de buton!

Asa ca ai grija pe ce apesi. Numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu